Construirea unei generatii de lideri debutanti care redefinesc leadershipul

"Este vorba despre perseverenta. Este acel impuls care te obliga sa rezisti chiar si atunci cand esti extrem de obosit. Este acea calitate care te forteaza sa perseverezi, sa gasesti calea de ocolire a zidului de piatra"
– Estée Lauder


Misiunea Noastra

Brandul nostru redefineste leadershipul de peste 75 de ani. A inceput cu fondatoarea noastra, doamna Estée Lauder, care a revolutionat industria frumusetii intr-o perioada in care putine femei lucrau in afara casei, cu atat mai putin incepeau o afacere. Estée a crezut intotdeauna in puterea femeilor si le-a incurajat sa, asa cum spunea ea,
“Fiti constiente de posibilitatile voastre infinite.” Mostenirea ei arata ce poate realiza o femeie vizionara.

Desi fondatoarea noastra a fost una dintre cele care au deschis calea femeilor lideri din intreaga lume, stereotipurile si prejudecatile in acest demeniu inca le plaseaza pe femei intr-un dezavantaj evident, iar implicatiile merg mult dincolo de perceptie. Printr-un studiu global de cercetare, efectuat pe mai mult de 5.700 de femei si barbati, am descoperit ca primele 3 calitati pe care oamenii din intreaga lume le cauta la un lider sunt integritatea, dedicarea, si increderea—capacitati care se extind la toate genurile. Consideram ca acestea sunt echivalentele din zilele noastre ale motivatiei specifice Estée Lauder, iar acestea continua sa fie inima brandului nostru.


De ce este egalitatea
in leadership
atat de importanta?

Stim ca femeile au ceea ce le trebuie pentru a fi lideri - iar datele globale ne arata acelasi lucru. De aceea, prin intermediul Fondului Estée Lauder Emerging Leaders, ajutam la rescrierea povestii despre leadership: nu doar prin promovare, ci si prin intermediul unei experiente intensive de formare in domeniul leadershipului, menita sa ajute femeile sa se autoidentifice ca lideri.


Ce Facem

Fondul Estée Lauder Emerging Leaders
are misiunea de a redefiniredefine leadershipul prin sprijinirea unei noi generatii de lideri si
prin contestarea stereotipurilor de gen prezente
in asteptarile actuale privind leadershipul.
Eforturile Fondului se concentreaza pe 3 piloni:

Fondul Estée Lauder Emerging Leaders este un fond de caritate al Fundatiei Caritabile Estée Lauder Companies, o organizatie de caritate incorporata in SUA si scutita de impozite in Statele Unite ale Americii.


Programul VV Visionaries Program in parteneriat cu Fondul Estée Lauder Emerging Leaders

Programul VV Visionaries In Parteneriat Cu Fundatia Estee Lauder Emerging Leaders Prima initiativa a Fundatiei Estée Lauder Emerging Leaders este un program cu Vital Voices, o organizatie non-profit care identifica femei lideri cu o viziune indrazneata de schimbare si se asociaza cu acestea pentru a le transforma viziunile in realitate.

Participantele vor intra in contact cu alte femei lideri din intreaga lume care sunt unite de o idee ambitioasa, de dorinta de a avea un impact pozitiv asupra comunitatilor respective si care doresc sa aiba instrumentele necesare pentru a-si promova propriul leadership.

Si tu ai o astfel de viziune catre schimbare?
APLICA ACUM!

Toate aplicatiile trebuie depuse pana la 11:59 PM EST pe 31 May, 2022. Cererile incomplete nu vor fi luate in considerare.Afla mai multe despre colaborarea noastra cu Vital Voices

Un viitor mai frumos

Top